ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت از طراحی سامانه واسط پذیرفته شدگان برای ورودی سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: تمام افراد در هر مقطع و رشته ای که پذیرفته شوند از طریق این سامانه ثبت نام می شوند.

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت در حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به طراحی سامانه واسط پذیرفته شدگان گفت: از این پس، توزیع داوطلبان پذیرفته شده در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در بستر این سامانه انجام خواهد شد؛ از این رو دانشگاه‌های علوم پزشکی ملزم به ایجاد استانداردهای لازم جهت اتصال به این سامانه هستند.
امیر مختاری، مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت در حوزه فناوری اطلاعات گفت: سامانه واسط پذیرفته شدگان (broker) در راستای شفافیت و ساماندهی اطلاعات دانشجویان در دانشگاه‌ها طراحی شده است. این برنامه در حوزه فناوری اطلاعات اجرایی شده و در صورتی که تا سال ۱۴۰۳ دانشگاهی به آن متصل نشده باشد، نمی‌تواند پذیرش دانشجو داشته باشد.
مختاری خاطرنشان کرد: از ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۳ یک زیرساخت برای پذیرفته شدگان از کنکور در نظر گرفته شده است. این زیرساخت تحت عنوان سامانه واسط پذیرفته شدگان (broker) با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور و همچنین مرکز سنجش آموزش پزشکی فعالیت می‌کند و تمام افراد در هر مقطع و رشته‌ای که پذیرفته می‌شوند از طریق این سامانه ثبت نام می‌شوند.

وی یادآور شد: در گذشته این گونه بود که سازمان سنجش به دانشگاه‌ها در پرتال خود دسترسی می‌داد و دانشگاه‌ها وارد پرتال سنجش می‌شدند و دانشجویان پذیرفته شده در کنکور را از آن پرتال مشاهده می‌کردند و ثبت نام را انجام می‌دادند و به صورت غیر اتوماتیک و به شکل فیزیکی اطلاعات افراد را وارد سامانه می‌کردند.
وی گفت: برای ورودی‌های سال تحصیلی ۱۴۰۳ این زیرساخت سامانه واسط پذیرفته شدگان آماده شده است. در سال ۱۴۰۲ کارهای اولیه انجام شد و در سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود. به این ترتیب تمام داوطلبانی که در کنکور سراسری پذیرفته می‌شوند و یا داوطلبانی که در سایر مقاطعی مانند دستیاری پزشکی، دکتری تخصصی پزشکی و یا کارشناسی ارشد گروه پزشکی، تمام دیتا و اطلاعات فرد به صورت مستقیم و بدون دخالت فرد وارد سامانه می‌شود.
مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت در حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به معایب سیستم فیزیکی ثبت نام پذیرفته شدگان گفت: مهمترین عیب این کار این بود که ورود اطلاعات پذیرفته شدگان به صورت دستی انجام می‌شد و معضلاتی را بوجود می‌آورد.
وی افزود: با ایجاد سامانه واسط پذیرفته شدگان و راه اندازی سیستم پذیرش اینترنتی، داوطلب پس از قبولی در کنکور مراجعه می‌کند، محل قبولی را مشاهده می‌کند و بعد وارد سیستم ثبت نام اینترنتی دانشگاه محل قبولی می‌شود، با وارد کردن کد ملی فرد تمام اطلاعات پذیرفته شده اعم از سهمیه، سهمیه آموزشی، روش پذیرش به عنوان داده‌های آموزشی فرد به سیستم منتقل می‌شود.

مختاری تاکید کرد: این داده‌ها و اطلاعات استعلام شده است و داده‌های خوداظهاری نیست. تمام این اطلاعات به صورت پیش ثبت نام به سیستم آموزش منتقل می‌شود و کارشناس دانشگاه اطلاعات را مشاهده می‌کند و دکمه تأیید را می‌زند و داوطلب به عنوان دانشجو در دانشگاه پذیرش می‌شود. به این ترتیب نه خود فرد و نه کارشناس آموزش و نه هیچ فرد دیگری نمی‌توانند در این اطلاعات تغییری ایجاد کنند. داده‌ها هم غیر قابل ویرایش است. به این ترتیب داده‌های یکسان ایجاد می‌شود و به سیستم هوشمند فارغ التحصیلی متصل می‌شوند.

لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید