ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: معتقدیم که آموزش رشته های پزشکی و غیرپزشکی باید با هم یکی باشد و باید به زمانی برگردیم که آموزش این رشته ها در کنار هم بود.
مجتبی شریعتی نیاسر درباره توزیع جمعیت دانشجویی در زیرنظام های آموزش عالی گفت: 37 درصد جمعیت دانشجویی کشور در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، 16 درصد در دانشگاه های دولتی، 16 درصد در دانشگاه پیام نور، 11 درصد در مراکز دانشگاه علمی کاربردی، 5 درصد در مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای، 2 درصد در دانشگاه فرهنگیان و مابقی نیز در دیگر موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم درحال تحصیل هستند.
وی ادامه داد: حدود 250 هزار نفر از جمعیت دانشجویی کشور در دانشگاه های علوم پزشکی و چهار میلیون نفر از دانشجویان در دانشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم تحصیل می کنند و بر همین اساس نیاز نیست که آموزش این دو گروه در دو وزارتخانه دنبال شود و همه باید یکی شود.
شریعتی نیاسر با بیان اینکه 48 درصد دانشجویان در گروه علوم انسانی، 32 درصد در گروه فنی مهندسی، 6 درصد در گروه علوم پایه، 6 درصد در گروه پزشکی و بقیه در دیگر گروه ها درس می خوانند، گفت: 46 درصد دانشجویان را خانم ها و 54 درصد آن را آقایان تشکیل می دهند
وی درخصوص مقطع تحصیلی دانشجویان نیز گفت: 2 درصد از دانشجویان کشور در مقطع دکتری تخصصی، 59 درصد در مقطع کارشناسی، 18 درصد در مقطع کارشناسی ارشد و 19 درصد در مقطع کاردانی حضور دارند و یکی از مسائلی که تاکنون در آموزش عالی زیاد به آن پرداخته نشده، مقطع کاردانی و تکنسینی است که باید به آن توجه ویژه ای شود.
وی درخصوص وضعیت هرم اعضای هیات علمی دانشگاه ها نیز گفت: 47 درصد از اعضای هیات علمی در مرتبه استادیار، 5 درصد استاد تمام و هنوز 35 درصد آنها مربی هستند.
شریعتی نیاسر گفت: در سالهای 94 و 95 با توجه به اتفاقاتی که رخ داد، مجبور شدیم مجوزهایی ارائه دهیم که منجر به رشد فزاینده رشته محل ها شد و طی سالهای گذشته تلاش کردیم رشته گرایش های غیرضروری را حذف کنیم که بر همین اساس، 60 درصد رشته گرایش های دولتی ها، 6.4 درصد رشته گرایش های غیرانتفاعی ها، 27 درصد رشته گرایش پیام نوری ها و 95 درصد رشته گرایش دستگاه های اجرایی را حذف کردیم ولی دانشگاه آزاد طی سالهای گذشته 68.4 درصد افزایش رشته گرایش داشته است.
معاون وزیر علوم در ادامه گفت: روند تأسیس موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی از سال 73 تا 83 شیب ملایمی داشته و طی این مدت به 44 مورد رسیده است ولی از سال 84 تا 91 شاهد افزایش فزاینده این موسسات بودیم که البته این وضعیت فقط در مورد غیرانتفاعی ها نیست.
وی به آمارهای غیرانتفاعی های منحل شده و غیر فعال اشاره کرد و گفت: اکنون 9 موسسه منحل و ظرفیت پذیرش 24 موسسه نیز صفر شده است.
شریعتی نیاسر درباره رشد دوره های تحصیلات تکمیلی نیز گفت: افزایش مقطع تحصیلات تکمیلی از سال 84 تا 95 شیب ملایمی داشته و تراکم تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی مشاهده می شود.

لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید