ورود | ثبت نام
×
Image
ورود به حساب کاربری
ویژه

عدم تایید معادل‌سازی مدارک تجربی دانشجویان علوم پزشکی

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت از تأیید نشدن معادل‌سازی مدارک تحصیلی و سوابق تجربی با مدارک معادل دانشگاهی توسط وزارت بهداشت خبر داد
دکتر حمید اکبری گفت: مدارک رسمی مدارکی هستند که در نتیجه تحصیل فرد در یکی از مراکز دانشگاهی صورت بگیرد بنابراین افرادی که دنبال مدارک معادل‌ باشند تخلف کرده و با آن‌ها برخورد خواهد شد.
وی اظهار کرد: اخیرا معادل‌سازی مدارک تحصیلی و سوابق تجربی بسیار شایع شده است. این گونه اقدامات به هیچ عنوان مورد تأیید وزارت بهداشت نبوده و مدارکی که از طریق معادل‌سازی به دست بیاید فاقد هر گونه ارزش است.
قائم مقام معاونت آموزشی اظهار کرد:‌ اقداماتی که در جهت معادل‌سازی مدارک تحصیلی و سوابق تجربی به مدارک معادل دانشگاهی در کشور صورت می‌گیرد صرفا در جهت منفعت‌طلبی برخی افراد انجام می‌شود، بنابراین وزارت بهداشت توصیه می‌کند به این نوع تبلیغات توجهی نشود.
وی در ادامه تصریح کرد: اصولا در کشور مدارک رسمی و مورد قبول مدارکی هستند که در نتیجه تحصیل فرد در یکی از مراکز دانشگاهی صادر شوند. در واقع مدرکی تحت عنوان مدرک معادل از دیدگاه وزارت بهداشت به رسمیت شناخته نمی‌شود و این گونه مدارک هیچ گونه کاربردی در کشور ندارند.
دکتر اکبری در پایان خاطر نشان کرد: مدارک افرادی که دارای مدرک معادل‌ داشته باشند و همچنین صدور این گونه مدارک از دیدگاه وزارت بهداشت تخلف محسوب می‌شود و با استفاده‌کنندگان از این نوع مدارک نیز به عنوان متخلف برخورد خواهد شد.

© 2025 تمامی حقوق محفوظ است. آدرس:‌ تهران بالاتر ازمیدان ولیعصر -بعد از تقاطع زرتشت - خیابان پزشک پور - پلاک 12 - ساختمان معین

اشتراک در شبکه های اجتماعی

برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با دوستان از دکمه های زیر استفاده بفرمایید.