- مشخصات
- منتشر شده در دوشنبه, 17 -2441 14:07
- تعداد بازدید: 23798
شهریه کلاسهای آمادگی آزمون ارشد پرستاری داخلی جراحی
عنوان درس | نام استاد | تعداد ساعت | روز | ساعت | تاریخ شروع |
داخلی جراحی | آقایان کامرانی- شریعت | 75 | سه شنبه چهارشنبه | 14-18 | 1401/9/1 |
بهداشت جامعه | دکتر بگ جانی | 25 | پنجشنبه | 19-21 | 1401/8/12 |
مادران و نوزادان | دکتر بگ جانی | 20 | چهارشنبه | 19-23 | 1401/11/12 |
کودکان | دکتر بگ جانی | 30 | چهارشنبه | 19-23 | 1401/9/9 |
بهداشت روان | خانم دکتر محتشمی | 20 | پنجشنبه | 14-18 | 1401/9/17 |
عنوان درس | نام استاد | تعداد ساعت | روز | ساعت | تاریخ شروع |
زبان انگلیسی | استاد رضازاده | 60 | سه شنبه | 18-20 | 1401/8/24 |
مطالب مرتبط:
نظرات (4)
مهمان (فرشته میرشفیعی)
لینکسلام. ایمیل شما وقتی برای من ارسال شد و من وارد سایت شما شدم و متوجه شدم که موسسه شما کلاسهای پرستاری رو با اساتید مجربی برگزار میکنه هم خوشحال شدم هم ناراحت
اسامی استادان رو دیدم و متوجه شدم شما بهترینها رو انتخاب کردید ولی سوالی برای من پیش اومد !!!!
شما برای درس زبان عمومی از استاد مهاجرنیا استفاده نکردید و خیلی عجیبه
لازم دونستم مطالبی رو بگم
بنده ابان ماه به موسسه سنا مراجعه کردم و استاد مهاجرنیا اونجا درس زبان عمومی رو دارند. من فقط درس زبان عمومی رو میتونستم شرکت کنم و کم کم و بعد از رفت و امد متوجه شدم این موسسه با داشتن چنین استادی اقدام به جلب مشتری ها و فروش پکیج ها و ثبت نام در ازمونها میکنه. جالب اینجاست که خیلی از همکلاسی های من برای فقط دکتر مهاجرنیا مراجعه کردند و توی موسسه سنا پکیج خریدن. پکیجهای بسیار گرون و بی ارزش. حتی بنده رو به زور مجبور به پرداخت هزینه ی ازمونها کردند درحالیکه سوالات ازمونشون تکراری و غیر استاندارد بود و بعد از اعتراض من این موضوع رو قبول نکردند.
من مایلم از شما خواهش کنم که استاد مهاجرنیا رو به موسسه خودتون بیارید چرا که من و خیلی از دانشجوها حاضر به پرداخت هیچ هزینه ای به موسسه سنا نیستیم و من از الان دنبال کلاسهای حضوری برای سال بعد هستم. چراکه امسال رو از دست دادم.
استاد قره باغ استاد بنده در دانشگاه بوده و من میفهمم که شما چه اساتیدی رو جمع اوری کردید. امیوارم با اوردن استاد مهاجرنیا دانشجوهای ازمون ارشد رو به خودتون جلب کنید و از این موسسه هایی که انقدر مارو اذیت کردن نجات بدید.سلام دوست عزیز
باتشکر ازنظرات مثبتی که دادید چشم با مدیرگره زبان موسسه آقای دکترحاجی پور موضوع را درمیان میگذاریم
نظر خود را اضافه کنید.