ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

sssss یکی از سهمیه های موثر درآزمون دکتری وزارت بهداشت،سهمیه بومیمی باشد که در ادامه این مقاله بیان شده است. با ما همراه باشید

 

سهمیه بومی در کنکور دکتری وزارت بهداشت :

تاثیرسهمیه بومی دکتری وزارت بهداشت چگونه است؟ براساس قانون برقراری عدالت آموزشی مصوب مجلس شورای اسلامی و اصلاحیه ماده ۳ آن،۳۰ درصد ظرفیتدانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ۱۰ قطب آمایشی (کلان منطقه کشور)، در رشته های مورد نیاز به متقاضیان واجد شرایط پذیرش استفاده ازسهمیه بومیموضوع قانون برقراری عدالت آموزشی، متناسب با نیاز استان ها و در چهارچوب نظام سطح بندی و با رعایت کلیه مندرجاتدفترچه راهنمای ثبت نام دکتری وزارت بهداشتو اطلاعیه های بعدی، در زمینه پذیرش به این سهمیه تعلق می گیرد. رشته های مورد نیاز و شرایط انتخاب رشته/ محل در دانشگاه های قطب آمایشی مربوطه، متعاقباً اعلام خواهد شد.

اگر داوطلبی مشمول سهمیه رزمندگان یا بومی نباشد،" سهمیه آزاد"تلقی خواهد شد و در صورت عدم احراز حد نصاب نمره توسط داوطلبان سهمیه های بومی و رزمندگان، ظرفیت مربوطه به "سهمیه آزاد" تعلق خواهد گرفت.

آخرین اخبار مربوط به سهمیه بومی دکتری وزارت بهداشت ، از طریق همین مقاله اطلاع رسانی خواهد شد...

ضوابط سهمیه بومی دکتری وزارت بهداشت به صورت زیر است:

دانشگاه محل تحصیل هیچ ارتباطی به دانشگاه محل تعهد ندارد.
داوطلبان واجد شرایط سهمیه بومی می‌توانند در صورت قبولی در مرحله کتبی هر یک از دانشگاه‌های پذیرنده در این رشته‌ها را انتخاب کنند و در صورت پذیرش ادامه تحصیل دهند.
پس از پایان دوره تحصیل باید تعهد خود را در دانشگاهی که متعهد خدمت سهمیه بومی شده‌اند بگذرانند.

میزان تاثیر سهمیه بومی دکتری وزارت بهداشت

میزان تاثیر سهمیه بومی دکتری وزارت بهداشت، 30 درصد می باشد. بر اساس این قانون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است سی درصد (۳۰ %) ورودی رشته های پزشکی عمومی، دستیاری تخصصی پزشکی و سایر رشته های گروه پزشکی را از طریق جذب دانشجوی بومی با اولویت مناطق محروم و متناسب با نیاز استانها و در چهارچوب نظام سطح بندی پذیرش کند و دانشجویانی که از این درصد استفاده می نمایند موظف بهاجرای اجباری طرحخود در حوزه تحت پوشش دانشکده ای که از سهمیه آن استفاده نموده اند، می باشند.

 

تعهدات سهمیه بومی دکتری وزارت بهداشت

تعهدات سهمیه بومی دکتری وزارت بهداشت چیست؟ از پذیرفته شدگان با استفاده از مزایای سهمیه بومی موضوع قانون برقراری عدالت آموزشی جهت پوشش مناطق محروم، به میزانسه برابر مدت آموزش تعهد خاصاخذ می گردد واین تعهد قابل خرید یا جابه جایی نمی باشد.در واقع دانشجوی بومی برای ارائه خدمت در منطقه مربوطه، جذب میشود و این به مفهوم الزام برای ایجاد رابطه استخدامی نیست.

پذیرفته شدگان با استفاده از مزایایسهمیه بومیموضوع قانون برقراری عدالت آموزشی، پس از فراغت از تحصیل فقط در حوزه مناطق محروم و یا نیازمند تعیین شده خود، فعالیت تخصصی مرتبط با رشته خود را خواهند داشت و در خارج از منطقه مربوطه حق فعالیت تخصصی در رشته تحصیلی خود را تا پایان دوره تعهدات ندارند.

ارائه مدرک فارغ التحصیلی این گروه از پذیرفته شدگانبعد از اتمام تعهدات مورد نظر مجاز می باشد و پذیرفته شدگان مذکور تا پایان زمان تعهدات و ارائه تسویه حساب از دانشگاه علوم پزشکی محل ارائه خدمات امکان ارائه خدمات تخصصی در سایر مناطق کشور را ندارند.

ادامه تحصیل در مقاطع آموزشی بالاتر، پس از طی حداقل نیمی از مدت زمان تعهدات امکانپذیر می باشد. انتقال و تغییر محل تعهدات ممنوع است. پذیرش این داوطلبان در کلیه مراحل، براساس قانون برقراری عدالت آموزشی مصوب مجلس شورای اسلامی و اصلاحیه ماده ۳ آن خواهد بود.

سهمیه های موثر در آزمون دکتری وزارت بهداشت

از دیگرسهمیه های موثر در آزمون دکتری وزارت بهداشتمی توان بهسهمیه رزمندگانوسهمیه رزمندگانبسیجی اشاره کرد.

سهمیه رزمندگان :

"۲۵ درصد ظرفیت هر کد رشته محل به همسر و فرزندان شهدا و مفقودالاثران، آزادگان و همسر و فرزندان آنان، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنان اختصاص دارد.

همچنین ۵ درصد ظرفیت هر کد رشته محل به جانبازان زیر ۲۵ درصد و همسر و فرزندان آنان و همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه اختصاص دارد.

سهمیه رزمندگان بسیجی:

رزمندگان بسیجی، جهادگران جهاد کشاورزی و رزمندگان ستاد کل نیروهای مسلح که براساس ماده ۱ و تبصره های چهارگانه ماده مذکور در آیین نامه اجرایی قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی از تاریخ ۳۱ شهریور سال ۵۹ تا ۳۱ شهریور سال ۶۷ حداقل ۶ ماه متوالی یا متناوب، داوطلبانه در مناطق عملیاتی جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشته اند.

 

لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید