- مشخصات
- منتشر شده در چهارشنبه, 01 فروردين 856 14:09
- تعداد بازدید: 61853
منابع کنکور کارشناسی ارشد پرستاری داخلی وجراحی
مجموعه پرستاري | ||
منابع | درس | |
.1 2. .3 | Brunner and Suddarth's of Medical – Surgical Nursing/ Suzanne C. Smeltzer . Philadelphia : Lippincott Williams and Wilkins, 2022 Medical-Surgical Nursing: Concepts And Practice/ Susan C. DeWitt, Holly K. Stromberg, Carol Vreeland Dallred, 2017 Medical-Surgical Nursing: Concepts for Interprofessional Collaborative Care / Donna D. Ignatavicius, M. Linda Workman, Cherie Rebar, and Nicole M. Heimgartner. 2020 | پرستاري داخلي و جراحي |
.1 | Wong's nursing care of infants and children/ Marilyn J Hockenberry, David Wilson.- St. Louis: Mosby, Elsevier, 2019 | پرستاري كودكان |
Nies, Melanie McEwen, Elsevier, 2018 ٣. پارك، جان اورت. درسنامه پزشكي پيشگيري و اجتماعي – مولفان جي . اي . پارك . ك . پاركر، برگردان به فارسي حسين شجاعي تهراني – تهران: سماط ،١٣٩٨ ٤. برنامه و راهنمايي ايمن سازي. تهران: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي معاونت سلامت .آخرين ويرايش |
پرستاري بهداشت جامعه | |
.1 Maternity and Women's Health Care/ Deitra Leonard Lowdermilk, Mary Catherine Cashion., Shannon E. Perry., Kathryn Rhodes Alden. Mosby; 2019 .2 JoAnne Silbert-Flagg, Adele Pillitteri. Maternal and child health nursing: care of the childbearing and childrearing family. Philadelphia: Lippincott Williams and Wilkins, 2017 | پرستاري بهداشت مادران و نوزادان | |
| روان پرستاري |
مطالب مرتبط:
نظرات (51)
سلام
جزوات موسسه براساس برونر2018 میباشد وکامله- آخرین بار در تاریخ حدود 5 سال قبل توسط تیم اداره سایت ویرایش شد تیم اداره سایت
سلام
بله
جزوه بخونید بهتره سلام
منابع که خیلی حجیم اند بسته آموزشی بگیرید بهترهسلام
بسته آموزشی بگیرید بهتره چون منابعوباید بخونید که خیلی حجیم اندسلام
از الان دروس مشترک باواحدهای درسیوآزمونو بخونیدسلام
فقط اورژانس 2سال سابقه هم میخوادبعدلیسانسمهمان (سلام)
لینکسلام
من به محض تمام کردن کارشناسی پرستاری وارد خدمت سربازی شدم و در 97/9/1 از خدمت تموم میشم که به دلیل عدم گرفتن کسر خدمت توی اون تاریخ معاف از طرح هم میشم میخواستم بدونم میتونم توی کنکور سال 97 شرکت کنم ؟
درصورتی که کسر از خدمت بگیرم و چند ماه از طرحم بمونه آنوقت شرایط چطور میشه ؟
لازم به ذکره که تا حالا تو ارشد شرکت نکردم .
مرسیسلام
اگرخدمتتاتن تا31شهریور تمام بشه مشکلی نیستدرصورتی که تمام نشه خدمتم وضعیت چی میشه ؟در صورت قبولی تو ارشد اونا برام معافیت تحصیلی میزنن و بقیه خدمتم یعنی(اون 3 ماه ) میره بعد ارشد یا نه؟ . در این وسط 3 ماه از طرحم که میمونه تکلیف اون چی میشه ؛اونم میمونه به بعد ارشد یا نه میشه ادامه داد تمومش کرد ؟
سلام
خیر باید تا31شهریور طرحتونو تمام کنیدسلام
خیر هم قبل ازفارغ التحصیلی یکبار میتونید شرکت کنید هم حین طرحگرایشهای رستاری تفاوتی باهم ندارند هر بخشیو که دوست دارید کارکنیدو انتخاب کنید
معین جزوات خوبی دارهمهمان (فرانک)
لینکسلام وقت بخیر. دوستانی که میخواهند ارشد نوزادان یا ویژه بگیرند حتما کتاب معاینه تشخیص ومراقبت پرستارری در nicuراهم بخونن. بسیار عااالی ست. نمدانم چرااساتید محترم اجباردارند فقط کتابهای خودشان رامعرفی کنن و توجهی به آینده ما ندارند.
من تا وقتی این کتاب رانخوانده بودم قبول نشدم
: موفق باشید دوستانD
ازمیان کسانی که رشته مجموعه پرستاری قبول میشوند احتمالا تعدادی برمیدارند برای این رشته
نظر خود را اضافه کنید.