رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد از انتخاب تیم مدیریتی این پژوهشگاه از بین اعضای هیئت علمی و کارکنان با مدرک دکتری خبر داد.
بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی جهت استفاده حداکثری از توانمندی‌ها و تخصص همکاران در امور پژوهشی و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه، در نظر دارد با رویکردی حداکثری تیم مدیریتی این پژوهشگاه را از بین اعضای هیئت علمی و کارکنان با مدرک دکتری انتخاب کند.
وی درباره حوزه‌های فعالیت‌های مورد نیاز پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اظهار داشت: توسعه و گسترش طرح‌های پژوهشی ملی و بین‌المللی، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، سیاست‌گذاری علمی، شبکه آزمایشگاهی، امور اقتصاد پژوهشی، مدیریت دانش، بازاریابی آزمایشگاه‌ها، نیازسنجی و علم سنجی، اخلاق پژوهش، دیپلماسی علمی، صندوق حمایت از پژوهشگران، امور مفاخر و سرآمدان دانشگاه از حوزه‌های مورد نیاز پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد است.
نگاهداری توسعه اقتصاد پژوهشی و بسترسازی برای زیرساخت‌های اقتصادی، ساماندهی هدفمند شبکه آزمایشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی، راه‌اندازی کانون قطب‌های علمی، توسعه پژوهش‌های همگرا و بین رشته‌ای با در نظرداشتن اولویت‌های کلان پژوهشی، بسترآفرینی برای دیپلماسی علم و فناوری، هدفمندی و انضباط بخشی به اعتبار‌های پژوهشی تخصیص یافته، برندسازی دانشگاه آزاد به عنوان معیار پژوهشی در کشور و غیره را از رویکرد‌های برنامه‌ای پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی این دانشگاه عنوان کرد.