ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: اجرای تعرفه گذاری پرستاری سبب از بین رفتن فاصله طبقاتی بین پزشک و پرستار می شود.
حسین علی نسایی گفت: در حال حاضر در حوزه بهداشت و درمان کشور قسمت عمده ی منابع دولتی و بیمه های درمانی به حوزه ی درمان تخصیص یافته و به حوزه ی پیشگیری و مراقبت توجهی نشده و قسمت عمده ی آن هم صرفا به گروه خاصی تحت عنوان پزشک و تحت عنوان تعرفه پزشکی صرف می گردد و این در حالیست که خیل عظیم نیروهای پرستاری و پیراپزشکی با وجود ارائه ی خدمات تخصصی و مسئولیت زا تقریبا سهمی از این منابع ندارند.
عضو شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: محدودیت منابع یک واقیعت است اما اگر همین منابع فقط صرف قشر خاصی تحت عنوان پزشک شود مسلما برای سایر اقشار بهداشت و درمان کشور با وجود نقش بی بدیل و مسولیتهای مهمی که دارند چیزی باقی نخواهد ماند و منجر به شکافهای درآمدی نجومی و ناعادلانه خواهد گردید و نیاز است که تجدید نظر جدی صورت گرفته و همین منابع محدود بصورت عادلانه با توجه به نقش و مسئولیتهای هر یک از اقشار در ارائه ی خدمات تقسیم گردد.
وی با بیان این که مجلس شورای اسلامی در سال ۸۶ قانونی تحت عنوان تعرفه گذاری خدمات پرستاری با رای قاطع و بدون مخالف تصویب کرد اظهار داشت: متاسفانه این قانون به بهانه های مختلف و واهی هیچگاه اجرایی نشد. کمبود بودجه مهمترین بهانه برای اجرا نشدن این قانون بوده اما چنین بهانه ای به هیچ عنوان جای طرح ندارد زیرا در طی طرح تحول سلامت شاهد بودیم که بیش از ۷ هزار تعرفه پزشکی بطور متوسط تا سه برابر افزایش قیمت داشته ولی با این وجود چند صد تعرفه پرستاری باز هم اجرایی نشد و همان بهانه های قبل تکرار شد.
وی با اشاره به این که جامعه پرستاری کشور بیش از ۵۰ درصد جمعیت بهداشت و درمان کشور را تشکیل می دهد افزود: بنابراین تعرفه گذاری خدمات درمانی و مراقبتی جامعه پرستاری در حیطه ی شرح وظایف قانونی آنها می تواند به تقسیم عادلانه ی منابع در حال گردش در حوزه بهداشت و درمان کشور و کاهش شکاف طبقاتی ناعادلانه ی موجود بیانجامد.
وی با اشاره به این که پرداخت براساس گروه های تشخیصی (DRG) که نفع مستقیمی برای مردم در بر دارد تصریح کرد: پرداخت براساس گروههای تشخیصی (DRG) باشد منجر به اثر بخش شدن ارائه خدمات شده و از خدمات القایی و در نتیجه از هدر رفت و منابع جلوگیری می کند و تمامی گروه هایی که خدمات ارائه می دهند در آن دیده شده و منتفع می گردند.
نسایی خاطر نشان کرد: روند کنونی پرداخت نمی تواند ادامه پیدا کند و باییستی سایر اقشار بهداشت و درمان کشور و در راس آن جامعه پرستاری که بیشترین ارتباط و مسئولیت را در بالین دارند نیز دارای تعرفه شوند که در این صورت نیاز به تغییرات بنیادین در شیوه های پرداخت در حوزه سلامت، تقسیم منابع با توجه به نقش ها و مسئولیت های هر یک از گروه ها بصورت عادلانه در روشهای جدید دیده شود.

لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید