ورود

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *

رشته اپیدمیولوژی شاخه ای از علوم پایه پزشکی و بهداشت است که سلامت فردی و اجتماعی جامعه را اندازه می گیرد و با گردآوری و تحلیل داده ها در سطح جامعه، توزیع آنها و عوامل مؤثر بر آنها را شناخته، درمانها و راه حلها را پیشنهاد داده و به ارزیابی خدمات واحدهای بهداشتی در سطوح مختلف می پردازد.
قرن اخیر شاهد تغییر عمده در الگوی سلامت جامعه بوده است. این تغییر در الگوی تولد و مرگ در جامعه و تغییر هرم سنی، تغییر در امید به زندگی و الگوی بیماریهای شایع در جامعه واضح است، تغییر در بیماریهای شایع از بیماریهای عفونی مثل وبا و سل به سمت بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و اختلالات متابولیک چالشهای جدیدی را برای بررسی و حل آنان فراهم ساخت. تفاوت توزیع و الگوی اپیدمیولوژیک و مدل علیتی بیماریهای جدیدی را برای بررسی و حل آنان فراهم ساخت. تفاوت توزیع و الگوی اپیدمیولوژیک و مدل علیتی بیماریهای جدید به علاوه توجه جدی تر به اندازه گیری نقش عوامل محیطی، شغلی و روانی در سلامت جامعه، تحرک جدیدی را در این رشته ایجاد کرد و زمینه های جدید توجه و تحقیق در سلامت جامعه و علل مرثر بر آن را فراهم آورد. زمینه های جدید در رشته های مولکولی و ژنتیک محصول گرایش جدید به بررسی علت بیماریها و نیز پیشرفتهای تکنولوژیک سالیان اخیر می باشد. مهمترین نقش اپیدمیولوژیست، تحلیل داده های سلامتی و ارزشیابی و پایش برنامه های سلامتی و نیز تعیین هزینه فایده برنامه های سلامتی است. در این راستا با بهینه کردن هزینه در سطوح و برنامه های مختلف سلامتی و کمک در انتخاب بهترین روشها برای ارتقاء سلامت جامعه، کمک به ایفای نقش زیر ساختاری نظام سلامت را برای توسعه اقتصادی اجتماعی جامعه بر عهده دارد.
دانش آموختگان کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی تفکر اپیدمیولوژیکی را در جامعه و میان بخشهای مختلف سیستم اداره جامعه گسترش می دهند. به تحلیل داده های بخش سلامت جامعه می پردازند و به مسئولان در تحلیل داده ها و تصمیم گیری مبتنی بر شواهد و توجه به هزینه اثربخشی کمک می کنند. در این راستا با بررسی زمینه ها و علل نابرابری سلامت در اجتماع، به دسترسی یکسان و کامل تمام افراد جامعه به خدمات بهداشتی با کیفیت کمک می کنند. با حضور در طرحهای تحقیقاتی بالینی با توجه به استانداردهای تحقیق با افزایش کیفیت نتایج به پشنهاد درمانها و راهکارهای پیشگیری مؤثر و همزمان به ارتقاء علم پزشکی در کشور کمک می کنند. انتظار می رود در آینده قادر باشیم از مراکز اصلی تصمیم گیری و سیاستگزاری در زمینه بیماری و سلامت در منطقه و جهان باشیم.
نقشهای دانش آموختگان شامل: آموزشی، پژوهشی، مشاوره ای و مدیریتی می باشد.

 

مطالب مرتبط:

کارنامه رتبه های برتر آزمون ارشد اپیدمیولوژی
مصاحبه صوتی رتبه های برتر رشته اپیدمیولوژی
دانلود سوالات آزمون اپیدمیولوژی
کلاس کنکور کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی
جزوات نفرات برتر کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی
آزمون های کشوری کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی
طرح درس کارشناسی ارشد اپیدمولوژی
منابع کنکور کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی
دروس امتحانی وضرایب مربوطه اپیدمولوژی
مدارک مورد پذیرش کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی
ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی
لینک کوتاه

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • مهمان (آوا)

    سلام
    در ایران بازار کار ارشد اپیدمیولوژی بهتر است یا ارشد آموزش بهداشت؟

  • سلام
    بازار کار ارشد اپیدمیولوژی بهتره

  • مهمان (آوا)

    سلام
    بازار کار ارشد رشته اپیدمیولوزی بهتر است یا ارشد آموزش بهداشت؟

اشتراک مطالب

Close

خبر را در کانال وشبکه های خود به اشتراک بگذارید